Chat GPT støtte

Vi er stolte av å kunngjøre at vi nå har integrert ChatGPT, en avansert kunstig intelligens (AI), inn i vår portalløsning, eavtale.no. Dette betyr at vi kan tilby brukerne våre et enda bredere spekter av kontrakter og avtaler, tilpasset deres individuelle behov. Ved å skrive kort hva avtalen gjelder, vil vår spesialtilpassede ChatGPT generere et kontraktsforslag basert på den innskrevne informasjonen.

ChatGPT er en AI som inneholder store mengder informasjon og er i stand til å produsere høynivåspråk. Imponerende nok har ChatGPT bestått advokateksamen med et resultat blant topp 10% av jurister i USA. Selv om ChatGPT ikke erstatter advokater, gir det våre brukere en rask og enkel måte å sette sammen grunnleggende avtaler som dekker de fleste standardbehov.

Ved å benytte ChatGPT på eavtale.no, kan vi hjelpe deg med å lage skreddersydde avtaler for en rekke formål. Dette inkluderer kjøpe- og salgskontrakter, leieavtaler, arbeidskontrakter og mange andre typer avtaler som er vanlige i både privat og forretningsliv.

Selv om ChatGPT kan lage pålitelige basisavtaler, anbefaler vi likevel at brukere som jobber med store summer og komplekse kontrakter konsulterer en advokat for å verifisere og kvalitetssikre innholdet i avtalen.

Vi har allerede produsert et bredt utvalg av avtaler ved hjelp av ChatGPT, men mulighetene er nesten ubegrensede. Så hvis du trenger en avtale som ikke allerede finnes i vårt bibliotek, er sjansen stor for at ChatGPT kan hjelpe deg med å skape en som passer dine spesifikke behov.

Kom i gang med en test av eAvtale Chat GPT.