Hva er eAvtale?

eAvtale er en digital tjeneste som tilbyr muligheten til å opprette, signere og lagre avtaler på nettet. Her er en oversikt over hvordan du kan lage en avtale på eAvtale.no:

 1. Opprett en brukerkonto på eAvtale.no. Dette kan du gjøre ved å klikke på «Registrer deg» -knappen på hjemmesiden og følge registreringsprosessen.
 2. Når du har opprettet en brukerkonto, kan du logge inn og opprette en ny avtale. Klikk på «Opprett ny avtale» -knappen på dashbordet ditt.
 3. Velg hvilken type avtale du ønsker å opprette. eAvtale tilbyr forskjellige maler for ulike typer avtaler, for eksempel en arbeidskontrakt, en leieavtale eller en avtale om tjenester.
 4. Fyll ut detaljene i avtalen. Dette kan variere avhengig av avtalens type. Du kan legge til avtaleteksten, angi vilkår og betalingsinformasjon, og legge til eventuelle vedlegg eller dokumenter som er relevante for avtalen.
 5. Når du har fullført avtalen, kan du sende den til de andre partene som skal signere den. Du kan sende avtalen via e-post, lenke eller ved å legge til e-postadressene til de andre partene direkte i avtalen.
 6. Når de andre partene har signert avtalen, vil den bli lagret i din eAvtale-konto. Du kan enkelt få tilgang til og administrere avtalen fra dashbordet ditt.

Det er viktig å merke seg at eAvtale ikke gir juridisk rådgivning eller garanterer at avtalen er juridisk gyldig. Hvis du er usikker på noe i avtalen eller trenger juridisk hjelp, bør du kontakte en advokat eller annen kvalifisert juridisk ekspert før du oppretter og signerer avtalen.

Hva gjør eAvtale unikt – hvorfor oss?

 1. Enkel å bruke: eAvtale er enkel å bruke og krever ingen spesiell teknisk kunnskap. Plattformen har en intuitiv og brukervennlig design som gjør det enkelt å opprette, signere og lagre avtaler.
 2. Fleksibilitet: eAvtale tilbyr forskjellige maler for ulike typer avtaler, slik at du kan tilpasse avtalen etter dine behov. Du kan legge til tekst, vedlegg og annen relevant informasjon i avtalen.
 3. Sikkerhet: eAvtale er en sikker plattform som bruker den nyeste teknologien for å beskytte dataene dine. Alle avtaler som opprettes på plattformen, krypteres for å beskytte konfidensialiteten og integriteten.
 4. Effektivitet: eAvtale gjør det enkelt å sende avtaler til andre parter for signering og å samle inn signaturer. Dette kan gjøres raskt og effektivt, slik at avtaler kan inngås og signeres raskt og enkelt.
 5. Spar tid og kostnader: Ved å bruke eAvtale, kan du spare tid og kostnader som vanligvis er forbundet med å opprette, signere og lagre avtaler. Du kan opprette og signere avtaler når som helst, hvor som helst, uten behov for å møtes personlig eller sende dokumenter via posten.
 6. Juridisk gyldighet: eAvtale oppfyller alle juridiske krav til elektroniske signaturer og avtaler, slik at alle avtaler som opprettes og signeres på plattformen, har samme juridiske verdi som fysiske avtaler som er signert på papir.

Samlet sett gjør disse funksjonene eAvtale til en unik og verdifull plattform for alle som trenger å opprette, signere og lagre avtaler på en enkel, sikker og effektiv måte.